Skip to content

VÅRA Hotell

För närvarande har bolaget två operatörsverksamheter som drivs oberoende av varandra men med ett antal gemensamma funktioner som delas mellan anläggningarna för ökad kostnadseffektivitet. Verksamheterna är Quartiers Marbella Apartments och Boho Club Marbella. Den sistnämnda anläggningen är bolagets flaggskepp och utgör ett unikt koncept med stor lönsamhetspotential. 2022 nåddes en EBITDA marginal om 12,4%.

More
Boho-pool
Boho-Club-Logotype-

Prisbelönt och exklusivt hotell- och restaurangprojekt på Marbellas Golden Mile. Restaurangen har rekommenderats i Guide Michelin och hotellet har erhållit flertalet priser för sin särpräglade design, samt vunnit pris som Spaniens bästa boutiquehotell inom lyxsegmentet 2021. Hotellet har 40 rum med 2-4 bäddar per rum.

More
Boho-pool
boho restaurant
Boho Club Restaurant
Boho Club Restaurant
boho restaurant
kommande-hotell

KOMMANDE Hotell

Denna fastighet om 13 730 kvadratmeter ligger intill Boho Club, mindre än två minuters promenad från stranden i Marbella. Quartiers utvärderar möjligheten att utveckla en ny hotellfastighet på fastigheten och är i pågående process med en ny detaljplan med ambitionen att mångdubbla antalet byggrätter på fastigheten, samt möjliggöra erhållande av relevant bygglicens. 

Quartiers-infinity-golf-turquise-square-RGB

VÅRT Lägenhetshotell

QUARTIERS MARBELLA APARTMENTS

Väl tilltagna och smakfullt inredda lägenheter för kort- och långtidsuthyrning, med fantastisk utsikt över Marbella och havet. Lägenheterna ligger i attraktiva trevåningsbyggnader omgivna av golfbanor, vackra grönområden och avkopplande poolområden. En total upplevelse av komfort, exklusivitet och privativ. Lägenheterna passar perfekt för alla typer av semestrar, avkopplande familjesemestrar, för företag eller grupper av vänner som reser tillsammans.

Quartiers-infinity-golf-turquise-square-RGB
Quartiers-Marbella-resort
Quartiers-Marbella-livingroom
Quartiers-Marbella-resort
Quartiers-Marbella-livingroom